Optredens, cursussen en workshops

17 juli 2021 Koorworkshop 2.0 All Together Now! Deze te gekke workshop tilt jouw koorervaring naar een hoger niveau! Van tevoren krijg jij jouw partijen toegestuurd, studeer je ze in en komt alles samen tijdens deze ochtend. Technieken en samenklank worden behandeld, gericht op de popsongs die gezongen worden. Dit alles onder de bezielende leiding van Esther van Es. We zingen twee nummers: When the Party’s Over/Billie Eilish en Lean on Me/Bill Withers
*Wat kun je verwachten? Te gekke samenzang, technische ondersteuning, prachtige ruimte.
*Wat kun je niet verwachten? Een vrijblijvende Sing along. Inzet thuis is vereist.
Dit alles in de buitenruimte van OKER in Schipluiden.
Ruimte voor max 15 deelnemers!
Investering 42,- euro, incl btw, koffie/thee en lax vox


19 september Universal Voice System Introductieworkshop 13:00 tot 16:30

“Het Universal Voice System heeft de rijkdom aan klank teruggebracht naar een eenvoudig systeem dat voor iedereen te begrijpen is en doeltreffend werkt. Het systeem bestaat uit: 8 klankkenmerken, 4 pijlers en 4 stemkarakters plus effecten. Doordat het systeem zo makkelijk te begrijpen is, kun jij effectief het maximale uit jouw stem halen.”

Deze middag neemt Universal Voice Teacher Esther van Es jou mee in de basisprincipes van het Universal Voice System. De stemkarakters Speech, Belting Whisper en Classical worden behandeld en direct toegepast in oefeningen en liedjes. Een zeer leerzame en speelse workshop voor iedereen die kennis wil maken met dit geweldige doeltreffende zangsysteem.

Investering 79,- euro incl 21% btw

Vroegboekkorting 10% voor 1 augustus

15 % Korting op de Universal Voice Guide, bij interesse


18 juni 2022 A Night At The Bridge Optreden Projectkoor Esther van Es tijdens 100 Jaar Caecilia Schipluiden Een spectaculair concert met trekjes van het Prinsengrachtconcert bij de molen Korpershoek. Toeschouwers zitten op de kades en in boten op het water.


12 september 2022
Optreden Projectkoor Esther van Es tijdens U2 Tribute voorstelling in het Westlandtheater Naaldwijk

“Het Projectkoor staat voor kwaliteit en heeft een zeer spontane, niet-typische kooruitstraling. En dat onder de zeer professionele begeleiding van Esther van Es.” – Jasmijn, coordinator evenementen Westlandtheater.”