Online lessen en programma's!


De afgelopen maanden waren bijzonder. Bijzonder Anders, dat lijkt mij een feit. Deze periode laat ons over veel aspecten in ons leven nadenken en ook vaak in de positieve zin. Gelukkig maar. Hopelijk gaat het goed met jullie allemaal!


Toen in maart de intelligente lockdown inging ben ik direct online gegaan met de zanglessen. Het laatste wat ik wilde was een creatieve leegloop. Als digibeet heb ik mijzelf onderworpen aan webinars en kanalen met veel tips vwb online lesgeven. Ik deins er niet meer voor terug. Het is heel erg fijn om on the spot te werken met mensen, maar online heeft ook zijn kwaliteit bewezen. Ik ben blij dat ik hierin heb geinvesteerd. Het betekent dat we, ondanks omstandigheden, door kunnen waar het even anders moet.

Maar, inmiddels zie ik meer voordelen. Die hebben alles met jullie te maken en eens even helemaal niets met het C-woord (wat ik hier eens lekker helemaal niet ga gebruiken)

Mijn praktijk bestaat uit de werkzaamheden van workshops, cursussen, projectkoor, coachen van groepjes en duo- of privelessen.

Binnen de privelessen zie ik veel mensen met dezelfde vragen, dezelfde ontwikkeldoelen, dezelfde obstakels. En hier komt mijn nieuwste uitbreiding... Hoe tof is het om mensen met dezelfde problemen vs mogelijkheden samen te laten komen in online programma's?! Nou, heel tof! Leren in groepen is zo leuk en het werkt heel goed.


Bijvoorbeeld: zing jij in een band en lopen jij en je medezangers tegen die hoge noot aan? Schrijf je als groepje in. Ik kan jullie helpen.

Bijvoorbeeld: zing jij in een koor en ben je snel moe (vocal fatigue), weet je je adem niet te sparen? Ik kan een groep mensen samenstellen die dezelfde obstakels tegenkomen. Ik kan jullie helpen.

Bijvoorbeeld: zing jij in een musicalgroep en krijgen jullie je vrije belt niet onder de knie? Ik kan jullie helpen.

Bijvoorbeeld: wil jij leren net zo 'airy' (met lucht) te zingen als Norah Jones of Ella Fitzgerald? Ik kan jullie helpen.

Bijvoorbeeld: wil je met meerdere mannen werken aan pop/rock materiaal? Ik kan jullie helpen.


En zo zijn er oneindig veel wensen. Veel meer dan ik nu kan noemen.


Ik sta aan:-) Word jij nu ook aangezet?


Denk hier dan eens over na. Vertel me waar jij aan zou willen werken in een overzichtelijk tijdsbestek en ik stel groepjes samen, of jij hebt een eigen groep, en ik maak een programma met realtime online lessen. Kun je er een keer niet bij zijn? Dan ontvang je de opname. In jullie op maat samengestelde programma krijg je tools en huiswerk mee om mee te werken. De volgende les pakken we door en zo bouw je aan jouw wens.


We spreken hier over programma's van maximaal drie maanden, met wekelijkse, tweewekelijkse lessen of perlessen per drie weken (afhankelijk van de doelen en financiele mogelijkheden), inclusief materiaal om tussendoor aan te werken. En, inclusief individuele terugkoppelingen.


Mijn enthousiasme is groot en de mogelijkheden oneindig.


Met dank en gezonde groet, Esther

www.esthervanes.com

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg mij!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Esther van Es

ZANGERES | ZANGDOCENTE / COACH | STEMACTEUR

M   +31 (0) 6 27 58 66 84                         

T    +31 (0) 15 380 51 26

Vormgeving en illustraties: Rosalie de Moel Tekst: Wendy van Es Fotografie: Jan Willem Bullee & Nikki Nooteboom