Ga naar de inhoud
Photo: JW Bullee

Esther van Es is werkzaam als zangeres, zangdocent/coach en voice-over (onderschat nooit de start in het plaatselijk kinderkoortje). In 1999 rondde zij de opleiding Zang Lichte Muziek af aan het Rotterdams conservatorium. Sinds juli 2021 is zij Master Teacher Universal Voice System. Esther heeft ook cursussen en workshops gevolgd van o.a. Estill Voice Training, Complete Vocal Technique en Lichtenberger.

Als zangeres en theatermaker kent zij de Know How’s van de praktijk. Van 2014 tot 2017 trad Esther op met The More The Mary en hun muzikaal theatrale voorstelling Tom Waits in a New Coat of Paint. Deze ode aan de Amerikaanse zanger Tom Waits was een lust voor het oor en oog. Van 2017 tot 2019 trad Esther op met haar 80’s Trip Down Memorylane. Met deze show ging Esther met liefde terug naar de herinneringen van haar jeugd. Indrukwekkend gezongen aan de piano. Voordat zij zelf shows ging maken schreef Esther haar eigen werk, zong zij in verscheidene bands en werkte zij mee aan albumproducties.

In 2014 is een aangeboren cyste uit Esther haar linker stemplooi verwijderd. Dit was zeer ingrijpend voor haar stem. Het proces naar weer praten en zingen heeft zij beschreven in blogs.

Wees Welkom en kijk eens rustig rond op deze website. Hier zie je in woord en beeld wat Esther van Es voor jou kan betekenen. Opdrachtgever of zangstudent? Neem met een gerust hart contact op.

Interviews met Esther

Vocalisten.nl https://vocalisten.nl/?s=Esther+van+Es